Bezig met laden
  • NederlandsNederlands
    • NederlandsNederlands
    • EnglishEnglish
T: +31 104360766 | E: info@parkheuvel.nl
PARKHEUVEL
  • Parkheuvel
    • Restaurant
    • Keuken
    • Erik van Loo
  • Menu
  • Events
    • Parkheuvel op locatie
    • Private Dining
  • Arrangementen
  • Reserveren
  • Gallery
  • Vacatures
  • Shop
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Instagram
MenuVoorgerechten - StartersHoofdgerechten - MaincoursesNagerechten - Desserts

MENU VAN PATRON CUISINIER ERIK VAN LOO

KREEFT – LOBSTER
watermeloen | Pata Negra | finger lime | munt olie
watermelon | Pata Negra | finger lime | mint oil

FOIE GRAS – GOOSE LIVER 2001
rode biet | pure chocolade | appel
beetroot | dark chocolate | apple

KABELJAUW – COD
Perle Imperial kaviaar | doperwt | kruidenolie | dashi
Perle Imperial caviar | sweet peas | herb oil | dashi

EEKHOORNTJESBROOD – CEPES *
parmezaanschuim | kwartelei | truffel
parmesan foam | quail egg | truffle

BRESSE KIP – BRESSE CHICKEN 1992 **
ravioli | nieroogkreeftjes | bospaddenstoelen | kreeftencrèmesaus
ravioli | langoustines | wild mushrooms | lobster cream sauce

REERUG – VENISON 2004
kweepeer | rode biet | artisjok | Chartreuse | merg
quince | beetroot | artichoke | Chartreuse | marrow

KAAS – CHEESE **
peer | walnoot | olijfolie | Aceto Balsamico | rozijnen en notenbrood
pear | walnut | olive oil | Balsamic vinegar | raisin and nut bread

ANANAS-PINEAPPLE
kamille | Timut peper | zuring | Pernod
chamomile | Timut pepper | sorrel| Pernod

*   inbegrepen in het 6-gangenmenu
** inbegrepen in het 8-gangenmenu

MENU PRIJZEN

5-gangenmenu:                                    €135,00

6-gangenmenu:                                    €150,00

8-gangenmenu:                                    €165,00

VOORGERECHTEN – STARTERS


Oester – Oyster 2008
(Gillardeau) p. st.                                                      
limoenmousse | aardappelrösti | Perle Imperial kaviaar | rettich zoetzuur
lime mousse | potato rösti | Perle Imperial caviar | daikon sweet and sour

 
Sint-Jakobsmossel – Scallops
knolselderij | truffel | parelgort | croutons
celeriac | truffle | pearl barley | bread croutons


Wagyu rund – Wagyu beef 2011
tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | Perle Imperial kaviaar
tartare | sweet and sour vegetables | quail egg | Perle Imperial caviar

supplement:
20 gram Perle Imperial kaviaar
20 grams of Perle Imperial caviar


Ganzenlever – Goose
liver 2001

rode biet | pure chocolade | isomalt | appel | Pinot Gris
beetroot | dark chocolate | isomalt | apple | Pinot Gris


Pommes Tsarine    ­­
Perle Imperial kaviaar (per 10 gram) | La Ratte aardappel | citroen edik | zure room
Perle Imperial caviar (per 10 grams) | La Ratte potato | lemon edik | sour cream


Bressekip – Bresse chicken 1992                                                  

voorgerecht / Starter
hoofdgerecht / Main course
ravioli | nieroogkreeftjes | bospaddenstoelen | kreeftencrèmesaus
ravioli | langoustines | wild mushroom | lobster sauce   

 

 

 

 

                                                                                                              

HOOFDGERECHTEN – MAINCOURSES

Tarbot – Turbot
antiboise | doperwten | basilicum | courgette
antiboise | sweet peas | basil | zucchini


Zeetong – Sole                                                                                    

gebakken oester | gele en paarse wortel | Opperdoezer Ronde aardappel | kerrie
fried oyster | yellow and purple carrot | Opperdoezer Ronde potato | curry


Duif – Pigeon
       
Zilverui | lavas | macadamia | amaranth | olijf | pommes souffles
Silver onion | lovage | macadamia | amaranth | olive | pommes souffles


Reerug – Venison 2004
kweepeer | rode biet | artisjok | Chartreuse | merg
quince | beetroot | artichoke | Chartreuse | marrow


Japans Wagyu rund – Japanese Wagyu beef A4
Ossenstaart bouillon | Lapsang Souchong | zwarte knoflook 
oxtail broth | Lapsang Souchong | black garlic

 

NAGERECHTEN – DESSERTS

Appel – Apple
meringue | Granny Smith | schapenyoghurtijs | bergamot
meringue | Granny Smith | sheep yogurt ice-cream | bergamot


Framboos – Raspberry 2002
witte chocolade | Aceto Balsamico | rum | basilicum
white chocolate | Balsamic vinegar | rum | basil

 

Ananas – Pineapple
kamille | Timut peper | zuring | Pernod
chamomile | Timut pepper | sorrel| Pernod


Parkheuvels Snickers ©
2006
chocolade | pinda | caramel | nougatine
chocolate | peanut | caramel | nougatine


Kaas – Cheese

peer | walnoot | olijfolie | Aceto Balsamico | rozijnen en notenbrood
pear | walnut | olive oil | Balsamic vinegar | raisin and nut bread

Contactgegevens:

Restaurant Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam
T: +31 104360766
E: info@parkheuvel.nl

AANGESLOTEN BIJ

Nieuwsbrief

RESERVEER NU
© Horeca van de Kaart | Horeca van de Kaart
  • Facebook
  • Instagram
Scroll naar bovenzijde