KERSTMENU 2021

Oester

limoenmousse | aardappelrösti | perle imperial kaviaar | rettich zoet/zuur

Noordzee krab

grapefruit | munt | appel | koolrabi | witte miso

Pommes Tsarine

perle imperial kaviaar | la ratte aardappel | citroen edik | zure room

Zeetong

truffel | schorseneer | truffelcremesaus

Veluws Ree

amandel | mosterd | broodkruim | chartreuse | agen pruimen

Zwezerik

topinamboer | cepes | epoisses | koffiejus

Madeleines

Peer

nashipeer | tonka bonen | vanille | karamelijs

Koffie of thee service

friandises | valrohna chocolade

MENU PRIJZEN

5-gangenmenu:                                    €140,00

6-gangenmenu:                                    €155,00

8-gangenmenu:                                    €170,00

2011 Wagyu Rund – Wagyu beef

tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | perle imperial kaviaar
tartare | sweet and sour vegetables | quail egg | perle imperial caviar

Oester – Oyster  (p. pc. min. 3 pcs)                               
limoenmousse | aardappelrösti | perle imperial kaviaar | rettich  zoet/zuur
lime mousse | potato rösti | perle imperial caviar | radish sweet/sour

Pommes Tsarine     ­­                                                        
perle imperial kaviaar (per 10 gram) | la ratte aardappel | citroen edik | zure room
perle imperial caviar (per 10 grams) | la ratte potato | lemon edik | sour cream

Perle Imperial Kaviaar – Perle Imperial Caviar­
blini’s | crème fraîche

Noordzee krab – North Sea crab     

grapefruit |  munt | appel | koolrabi |  witte miso
grapefruit |  mint | apple |  kohlrabi |  hiro miso

Kreeft – Lobster

spek & bonen | truffel | notenvinaigrette
bacon & beans | truffle | nut vinaigrette

Sint-Jakobsmossel – Scallops

knolselderij | truffel | parelgort | croutons
celeriac | truffle | pearl barley | bread croutons

2018 Foie Gras – Gooseliver

rode biet | pinot gris | pure chocolade
beetroot | dark chocolate | apple

1992 Bresse Kip – Bresse Chicken

ravioli | nieroogkreeftjes | bospaddenstoelen | kreeftensaus
ravioli | langoustines | wild mushrooms | lobster sauce

Tarbot – Turbot

kalfswang | blad, knol- en bleekselderij | lardo di colonnata  | kaneel-serehjus
veal cheek | celeriac | lardo di colonnata  | lemongrass-cinnamon sauce

Zeebaars – Sea Bass

mosselen | scheermes | paling | aardappel | citroen | koolrabi
mussels | razor clam | eel | potato | lemon | kohlrabi

Cèpes

parmezaan | kwartelei | truffel | kruidenolie
parmesan  | quail egg | truffle | herb oil

Duif – Pigeon                  

zilverui | lavas |  amaranth | pommes souffles
silver onion | lovage | amaranth | pommes souffles

Grijspootpatrijs – Grey legged Partridge                                       

aardappel | zuurkool | bospaddenstoelen | korenwijn
potato | sauerkraut | wild mushrooms | korenwijn

Reerug – Venison     

wortel | cantharellen | amandel | stoof
carrot | chanterelles | almond | stew

Kalfshartzwezerik – Sweetbread

topinamboer | cepes | epoisses | koffiejus
jerusalem artichoke | cepes | epoisses | coffee gravy

Vijgen – Figs                      

verveine | kumquat | jasmijn | rode port | chocolade parels
verbena | kumquat | jasmin | red port | chocolate pearl


Mango – Mango

amandel | citrus | zuring | passievrucht | soufflé
almond | citrus | sorrel | passionfruit | soufflé

Bereidingstijd +/- 20 min 


Peer – Pear

nashipeer | tonka bonen | vanille | karamelijs
nashipear | tonka beans | vanilla | caramel ice-cream


Parkheuvel’s Snickers © 2006

chocolade | pinda | caramel | nougatine
chocolate | peanut | caramel | nougatine


Kaas – Cheese

peer | walnoot | olijfolie | aceto balsamico | rozijnen – notenbrood
pear | walnut | olive oil | balsamic vinegar | raisin and nut bread