Menu Signature
€195
€108 bijpassende wijnen

Menu 5
€172,50
€ 90 bijpassende wijnen

Menu 4
€150
€72 bijpassende wijnen

Lunch (3 gangen)
€85

A la Carte
Zowel tijdens de lunch als tijdens het diner kunt u van onze A la Carte kaart bestellen.


Kaas
€12,50 supplement i.p.v. dessert
€22,50 supplement als extra gang

Na uw lunch of diner en de koffie kunt u nog van een drankje genieten voordat wij afronden. Na de lunch doen wij dat uiterlijk om 17:00 uur en na het diner uiterlijk om 01:00 uur. Wij willen u vriendelijk vragen deze tijden te respecteren, omwille u elke dag weer enthousiast te kunnen verwelkomen.

KAVIAAR GERECHTEN – CAVIAR DISHES

Wagyu rund – Wagyu beef
tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | perle imperial kaviaar
tartare | sweet and sour vegetables | quail egg | perle imperial caviar
€ 51,50

supplement:
20 gram Perle Imperial kaviaar
20 grams of Perle Imperial caviar
€ 50,00

Oester – Oyster (p. pc. min. 3 pcs)
limoenmousse | aardappelrösti | perle imperial kaviaar | rettich zoet/zuur
lime mousse | potato rösti | perle imperial caviar | radish sweet/sour
€ 12,25

Sint-Jakobsmossel – Scallops
radijs | limoen | grapefruit | gemberbier | perle imperial kaviaar
radish | lime | grapefruit | gingerbeer | perle imperial caviar
€ 57,50

Pommes Tsarine
perle imperial kaviaar (per 10 gram) | la ratte aardappel | citroen edik | zure room
perle imperial caviar (per 10 grams) | la ratte potato | lemon edik | sour cream
€ 82,50

VOORGERECHTEN – STARTERS
Noordzee krab – North Sea crab
radijs | jalapeño | avocado | hazelnoot
radish | jalapeño | avocado | hazelnut
€ 41,00

Kreeft – Lobster
calamansi | mierikswortel | radijs | citroenjam
calamansi | horseradish | lemonjam
€ 46,00

Tomaat – Tomato
gazpacho | basilicum | langoustine | krokante kippenhuid
gazpacho | basil | langoustine | crispy chicken skin
€ 37,00

Ganzenlever – Gooseliver
terrine | nashipeer | appel | druif | sesam
terrine | nashi pear | apple | grape | sesame
€ 42,00

Bressekip – Bresse chicken 1992</FONT.
voorgerecht Starter € 45
hoofdgerecht Main course € 65
ravioli | langoustines | bospaddenstoelen | kreeftencrèmesaus
ravioli | langoustines | wild mushroom | lobster sauce

HOOFDGERECHTEN – MAINCOURSES
Noordzee Tarbot – North Sea Turbot
kalfswang | knolselderij | lardo di colonnata | kaneel-serehjus
veal cheek | celeriac | lardo di colonnata | cinnamon-lemongrass sauce
€ 70,00

Kreeft – Lobster
kumquat | duindoorn | watermeloen | cantharellen | verjus
kumquat | sea buckthorn | watermelon | chanterelles | verjus
€ 65,00

Zeebaars – Sea bass
venkel | paling | citrus | aardappel | bouchot mossel
fennel | eel | citrus | potato | bouchot mussel
€ 70,00

Kalfshartzwezerik – Sweetbread .
krokant gebakken | meiknol | truffel | périgordsaus
crispy fried | turnip | truffle| périgord sauce
€ 70,00

Ree – Venison
kers | rode biet | merg | amandel | umeboshi
cherry | beetroot | marrow | almond | umeboshi
€ 72,50

Zuiglam – Spring Lamb
gefermenteerde knoflook | meiknol | groene kruiden | lavas
fermented garlic | turnip | green herbs | lovage
€ 75,00

Wagyu rund A4 – Wagyu Beef A4
spitskool | longpepperjus | knolselderij | pommes soufflé | perle imperial kaviaar
oxheart cabbage | longpepper gravy | pommes soufflé | perle imperial caviar
€ 88,00

NAGERECHTEN – DESSERTS
Appel – Apple
granny smith | avocado | schapenyoghurt ijs | meringue | bergamot
granny smith | avocado | sheep yogurt ice-cream | meringue | bergamot
€ 20,50

Ananas – Pineapple
guanaja chocolade 70 % | pernod | steranijs | munt | soufflé
guanaja chocolate 70 % | pernod | star anise | mint | soufflé
Bereidingstijd +/- 20 min
€ 23,50

Mandarijn – Tangerine
pandanblad | baba au rhum | yuzu sabayon
pandan leaf | baba au rhum | yuzu sabayon
€ 20,50

Stroopwafel
haagse hopjes | lange vinger | karamel | namelaka van mokka | pecan
haagse hopjes | ladyfingers | caramel | mocha namelaka | pecan
€ 20,50

Kaas – Cheese
peer | walnoot | olijfolie | aceto balsamico | rozijnen – notenbrood
pear | walnut | olive oil | balsamic vinegar | raisin and nut bread
€ 22,50

RESTAURANT PARKHEUVEL

NL