VACATURES

Om de gasten van Restaurant Parkheuvel een bijzondere ervaring te bezorgen, zorgt een gedreven team van professionals, leerlingen en studenten dagelijks voor de ultieme invulling van lunch en diner. Restaurant Parkheuvel is op zoek naar nieuwe collega’s om het team te versterken en zo het hoogste niveau van service te blijven waarborgen. Momenteel is Parkheuvel op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en leergierige collega’s voor onderstaande functies.

Interesse? Stuur nu je motivatiebrief en CV naar info@parkheuvel.nl en we komen snel bij je terug! Denk jij dat wij op zoek zijn naar jou? Twijfel dan niet en wellicht nodigen wij je uit voor een kennismakingsdag.


VACATURE BESCHIKBAAR! CHEF DE RANG

Heb jij veel kennis en ervaring opgedaan binnen de hospitality en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Parkheuvel bieden we je de mogelijkheid om te groeien binnen een dynamisch team en staan we open voor nieuwe ideeën. Wij zijn op zoek naar dé persoon die over doorzettingsvermogen, flexibiliteit en punctualiteit beschikt en vooral wel houdt van een uitdaging. Als Chef de Rang neem je je verantwoordelijkheid en zorg je samen met het gehele team voor een twee-sterrenwaardig service.

Stuur nu je motivatiebrief en CV op naar: info@parkheuvel.nl!


STAGE IN DE KEUKEN

Tijdens je stageperiode binnen Restaurant Parkheuvel volg je een traject dat je volledig voorbereidt op je verdere carrière in de restaurantsector. Als volwaardig onderdeel van het keukenteam, krijg je de kans om te werken met de mooiste producten en leer je de beste technieken.


MEDEWERKER BEDIENING: FULLTIME | PARTTIME | AMBULANT

Is hard werken voor jou geen optie maar een standaard? Begin jij elke dag met positieve zin en breng je dit ook over aan jouw gasten? Ben je gedreven, professioneel en heb je ervaring als medewerker bediening, het liefst in het hogere segment? Dan zoeken wij jou! Vergeet je motivatiebrief en CV niet op te sturen naar: info@parkheuvel.nl. Tot snel!