Menu´s van Patron Cuisinier Erik van Loo

[:nl]

Elk gerecht wordt vanaf de basis opgebouwd. Het fundament moet goed zijn, het zorgt ervoor dat het gerecht staat. Als een huis. Alles wat niet op een stevig fundament is gebouwd, daar heb ik moeite mee. Ik bouw vanuit traditie, vanuit het overzicht van mijn sauzenstelsel.

Een signatuurgerecht staat als een flat, als een wolkenkrabber. Dat vergt een ander fundament dan een eengezinswoning. Vanuit de basis bouw ik verder, tot aan het dak. Als het dak erop zit, verander ik de samenstelling van de smaken niet meer. En dat is precies waar het bij een signatuurgerecht om gaat: als iemand z’n ogen dichtdoet, proeft en zegt ‘dit is een gerecht van Erik’, dan is mijn missie geslaagd.

Gedurende het lunch en diner service hebben wij diverse menu’s beschikbaar en uiteraard een “a la Carte”selectie.

Bekijk hier onze menu prijzen

[:en]

Every dish is being built from scratch. The fundament of every dish has to be perfect. It frustrates me if the basic elements of a dish are not how they are supposed to be. I am creating the dishes out of classic tradition, a tradition of my experiences throughout the years. One of the most important aspects is my  kitchen are the sauces, they need to be extraordinary. 

A signature dish is like a big house or a skyscraper, it is the basic fundament, which is necessary for building a roof. When the roof of a dish is finished I will not be adjusting the flavours anymore. This is one of the most important things in my signature dishes. So what’s important to me is, just by closing their eyes the guest should know it’s my dish, then it means mission accomplished. 

During our lunch and dinner service we have different set menu’s available and an “a la carte” selection.

Click here for our menu prices

 

 

[:]