MENU SIGNATURE

Ieder seizoen stellen vader en zoon een signatuur menu samen met de mooiste, meest bijzondere producten van dat moment. Een volledige Parkheuvel ervaring.

Menu’s             vanaf  €85,-

KAVIAAR GERECHTEN – CAVIAR DISHES

 

Wagyu rund – Wagyu beef
tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | perle imperial kaviaar
tartare | sweet and sour vegetables | quail egg | perle imperial caviar

supplement:
20 gram Perle Imperial kaviaar
20 grams of Perle Imperial caviar


Oester – Oyster  (p. pc. min. 3 pcs)
limoenmousse | aardappelrösti | perle imperial kaviaar | rettich  zoet/zuur
lime mousse | potato rösti | perle imperial caviar | radish sweet/sour

Sint-Jakobsmossel – Scallops

radijs | limoen | grapefruit | gemberbier | perle imperial kaviaar
radish | lime | grapefruit | gingerbeer | perle imperial caviar


Pommes Tsarine        ­­                                                                                      
perle imperial kaviaar (per 10 gram) | la ratte aardappel | citroen edik | zure room
perle imperial caviar (per 10 grams) | la ratte potato | lemon edik | sour cream

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

VOORGERECHTEN – STARTERS

Noordzee krab – North Sea crab
radijs | jalapeño | avocado | hazelnoot
radish | jalapeño | avocado | hazelnut


Kreeft – Lobster
calamansi | mierikswortel | radijs | citroenjam
calamansi | horseradish | lemonjam

Tomaat – Tomato
gazpacho | basilicum | langoustine | krokante kippenhuid
gazpacho | basil | langoustine | crispy chicken skin

Ganzenlever – Gooseliver
rode biet | pinot gris | pure chocolade
beetroot | pinot gris | dark chocolate

Bressekip – Bresse chicken 1992
voorgerecht       Starter
hoofdgerecht    Main course
ravioli | nieroogkreeftjes | bospaddenstoelen | kreeftencrèmesaus
ravioli | langoustines | wild mushroom | lobster sauce   

 

 

 

 

                                                                                                              

HOOFDGERECHTEN MAINCOURSES

           

Noordzee Tarbot – North Sea Turbot
kalfswang | knolselderij | cepes | lardo di colonnata | kaneel-serehjus
veal cheek | celeriac | cepes | lardo di colonnata | cinnamon-lemongrass sauce

Kreeft – Lobster
kumquat | duindoorn | watermeloen | cantharellen | verjus
kumquat | sea ​​buckthorn | watermelon | chanterelles | verjus

Zeebaars – Sea bass
venkel | paling | citrus | aardappel | bouchot mossel
fennel | eel | citrus | potato | bouchot mussel

Kalfszwezerik – Sweetbread

kervelwortel | hokkaido | hibiscus | cydonia

chervil root | hokkaido | hibiscus | cydonia

Ree – Venison         
braam | rode biet | merg | amandel | umeboshi
blackberry | beetroot | marrow | almond | umeboshi

Grijspoot patrijs  – Patridge ( beperkt – according to the market)
korenwijn | zuurkool | eekhoorntjesbrood | aardappelpuree |  pancetta
grain wine | sauerkraut | cepes | mashed potatoes | pancetta

Wagyu rund A4 – Wagyu Beef A4
spitskool | longpepperjus | knolselderij | pommes soufflé | perle imperial kaviaar
oxheart cabbage | longpepper gravy | pommes soufflé | perle imperial caviar

 

NAGERECHTEN DESSERTS


Bloedsinaasappel – Blood Orange

sabayon | venkel | cake | citroengrasroomijs | campari
sabayon | fennel | cake | lemongrass ice-cream | campari

Appel –Apple

granny smith | avocado | schapenyoghurt ijs | meringue | bergamot
granny smith | avocado | sheep yogurt ice-cream | meringue | bergamot

Ananas – Pineapple            

guanaja chocolade 70 % | pernod | steranijs | munt | soufflé
guanaja chocolate 70 % | pernod | star anis | mint | soufflé

Bereidingstijd +/- 20 min

Stroopwafel          

haagse hopjes | lange vinger | karamel | namelaka van mokka | pecan
haagse hopjes | ladyfingers  | caramel | mocha namelaka | pecan

Kaas – Cheese

peer | walnoot | olijfolie | aceto balsamico | rozijnen – notenbrood
pear | walnut | olive oil | balsamic vinegar | raisin and nut bread