Menu’s
Vijfgangenmenu € 155,-
Five course menu
Zesgangenmenu € 170,-
Six course menu
Zevengangenmenu € 180,-
Seven course menu
Achtgangenmenu € 195,-
Eight course menu
Onze menu’s zijn te bestellen tot 21:00 uur. Hierna is het uitsluitend mogelijk à la carte te genieten.
KAVIAAR GERECHTEN – CAVIAR DISHES
Wagyu rund – Wagyu beef
tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | perle imperial kaviaar
tartare | sweet and sour vegetables | quail egg | perle imperial caviar
supplement:
20 gram Perle Imperial kaviaar
20 grams of Perle Imperial caviar
Oester – Oyster (p. pc. min. 3 pcs)
limoenmousse | aardappelrösti | perle imperial kaviaar | rettich zoet/zuur
lime mousse | potato rösti | perle imperial caviar | radish sweet/sour
Sint-Jakobsmossel – Scallops
radijs | limoen | grapefruit | gemberbier | perle imperial kaviaar
radish | lime | grapefruit | gingerbeer | perle imperial caviar
Pommes Tsarine
perle imperial kaviaar (per 10 gram) | la ratte aardappel | citroen edik | zure room
perle imperial caviar (per 10 grams) | la ratte potato | lemon edik | sour cream
Perle Imperial Caviar
blini’s | crème fraîche
VOORGERECHTEN – STARTERS
Noordzee krab – North Sea crab
codium | avocado | radijs | kaffier dashi vinaigrette
codium | avocado | radish | kaffir dashi vinaigrette
Kreeft – Lobster
spek & bonen | truffel | notenvinaigrette
bacon & beans | truffle | nut vinaigrette
Tomaat – Tomato
noir de crimee | gazpacho | basilicum | langoustine | zuurdesem | tomberry
noir de crimee | gazpacho | basil | langoustine | sourdough | tomberry
Ganzenlever – Gooseliver
rode biet | pinot gris | pure chocolade
beetroot | pinot gris | dark chocolate
Bressekip – Bresse chicken 1992
voorgerecht Starter
hoofdgerecht Main course
ravioli | nieroogkreeftjes | bospaddenstoelen | kreeftencrèmesaus
ravioli | langoustines | wild mushroom | lobster sauce
HOOFDGERECHTEN – MAINCOURSES
Noordzee Tarbot – North Sea Turbot
knolselderij | koningsboleet | topinamboer | ossenstaart | paddenstoelencremesaus
celeriac | eryngii | jerusalem artichoke | oxtail | mushroom sauce
Kreeft – Lobster
truffel | hollandaise | miso | gember
truffle | sauce hollandaise | miso | ginger
Zeebaars – Sea bass
venkel | paling | citrus | aardappel | bouchot mossel
fennel | eel | citrus | potato | bouchot mussel
Lam – Lamb
gefermenteerde knoflook | meiknol | groene kruiden | lavas
fermented garlic | turnip | green herbs | lovage
Wagyu rund A4 – Wagyu Beef A4
spitskool | longpepperjus | knolselderij | pommes soufflé | perle imperial kaviaar
oxheart cabbage | longpepper gravy | pommes soufflé | perle imperial caviar
Kalfshartzwezerik – Sweetbread
amarant | scheermes | sherry vinaigrette | koolrabi
amaranth | razor clams | sherry vinaigrette | kohlrabi
NAGERECHTEN – DESSERTS
Bloedsinaasappel – Blood orange
sabayon | venkel | cake | citroengrasroomijs | campari
sabayon | fennel | cake | lemongrass ice-cream | campari
Peer- Pear
doyenné du comice | speculaas | hazelnoot | toffee krokant
doyenné du comice | speculaas | hazelnut | toffee crisp
Ananas – Pineapple
guanaja chocolade 70 % | pernod | steranijs | munt | limoen meringue | soufflé
guanaja chocolate 70 % | pernod | star anis | mint | lime meringue | soufflé
Bereidingstijd +/- 20 min
Parkheuvel’s Snickers ©
chocolade | pinda | caramel | nougatine
chocolate | peanut | caramel | nougatine
Époisses
râs al hânout | wortel | roggebrood ijs | boter-vinaigrette
râs al hânout | carrot | rye bread icecream | butter vinaigrette
Kaas – Cheese
peer | walnoot | olijfolie | aceto balsamico | rozijnen – notenbrood
pear | walnut | olive oil | balsamic vinegar | raisin and nut bread