MENU SIGNATURE
Ieder seizoen stellen vader en zoon een signatuur menu samen met de mooiste, meest bijzondere producten van dat moment. Een volledige Parkheuvel ervaring.
Menu’s vanaf €85,-
KAVIAAR GERECHTEN – CAVIAR DISHES
Wagyu rund – Wagyu beef
tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | perle imperial kaviaar
tartare | sweet and sour vegetables | quail egg | perle imperial caviar
supplement:
20 gram Perle Imperial kaviaar
20 grams of Perle Imperial caviar
Oester – Oyster (p. pc. min. 3 pcs)
limoenmousse | aardappelrösti | perle imperial kaviaar | rettich zoet/zuur
lime mousse | potato rösti | perle imperial caviar | radish sweet/sour
Sint-Jakobsmossel – Scallops
radijs | limoen | grapefruit | gemberbier | perle imperial kaviaar
radish | lime | grapefruit | gingerbeer | perle imperial caviar
Pommes Tsarine
perle imperial kaviaar (per 10 gram) | la ratte aardappel | citroen edik | zure room
perle imperial caviar (per 10 grams) | la ratte potato | lemon edik | sour cream
VOORGERECHTEN – STARTERS
Noordzee krab – North Sea crab
radijs | jalapeño | avocado | hazelnoot
radish | jalapeño | avocado | hazelnut
Kreeft – Lobster
calamansi | mierikswortel | radijs | citroenjam
calamansi | horseradish | lemonjam
Tomaat – Tomato
gazpacho | basilicum | langoustine | krokante kippenhuid
gazpacho | basil | langoustine | crispy chicken skin
Ganzenlever – Gooseliver
rode biet | pinot gris | pure chocolade
beetroot | pinot gris | dark chocolate
Bressekip – Bresse chicken 1992
voorgerecht Starter
hoofdgerecht Main course
ravioli | nieroogkreeftjes | bospaddenstoelen | kreeftencrèmesaus
ravioli | langoustines | wild mushroom | lobster sauce
HOOFDGERECHTEN – MAINCOURSES
Noordzee Tarbot – North Sea Turbot
kalfswang | knolselderij | cepes | lardo di colonnata | kaneel-serehjus
veal cheek | celeriac | cepes | lardo di colonnata | cinnamon-lemongrass sauce
Kreeft – Lobster
kumquat | duindoorn | watermeloen | cantharellen | verjus
kumquat | sea buckthorn | watermelon | chanterelles | verjus
Zeebaars – Sea bass
venkel | paling | citrus | aardappel | bouchot mossel
fennel | eel | citrus | potato | bouchot mussel
Kalfszwezerik – Sweetbread
kervelwortel | hokkaido | hibiscus | cydonia
chervil root | hokkaido | hibiscus | cydonia
Ree – Venison
braam | rode biet | merg | amandel | umeboshi
blackberry | beetroot | marrow | almond | umeboshi
Grijspoot patrijs – Patridge ( beperkt – according to the market)
korenwijn | zuurkool | eekhoorntjesbrood | aardappelpuree | pancetta
grain wine | sauerkraut | cepes | mashed potatoes | pancetta
Wagyu rund A4 – Wagyu Beef A4
spitskool | longpepperjus | knolselderij | pommes soufflé | perle imperial kaviaar
oxheart cabbage | longpepper gravy | pommes soufflé | perle imperial caviar
NAGERECHTEN – DESSERTS
Bloedsinaasappel – Blood Orange
sabayon | venkel | cake | citroengrasroomijs | campari
sabayon | fennel | cake | lemongrass ice-cream | campari
Appel –Apple
granny smith | avocado | schapenyoghurt ijs | meringue | bergamot
granny smith | avocado | sheep yogurt ice-cream | meringue | bergamot
Ananas – Pineapple
guanaja chocolade 70 % | pernod | steranijs | munt | soufflé
guanaja chocolate 70 % | pernod | star anis | mint | soufflé
Bereidingstijd +/- 20 min
Stroopwafel
haagse hopjes | lange vinger | karamel | namelaka van mokka | pecan
haagse hopjes | ladyfingers | caramel | mocha namelaka | pecan
Kaas – Cheese
peer | walnoot | olijfolie | aceto balsamico | rozijnen – notenbrood
pear | walnut | olive oil | balsamic vinegar | raisin and nut bread