PARKHEUVEL OP LOCATIE

Culinair lunchen of dineren met vrienden, familie, collega’s of uw zakenrelaties? Wilt u het liefst thuis in een intieme setting, in uw bedrijf of op locatie genieten van een unieke lunch of diner op hoog niveau?

Parkheuvel verzorgt met veel plezier een luxe ervaring op locatie.

Uw eigen privé chef zorgt voor een onbezorgde en zeer exclusieve lunch of diner in uw eigen keuken. Alles wordt u uit handen genomen, inkopen worden voor u gedaan, gerechten van zeer hoog niveau worden voor u bereid en de keuken wordt naderhand weer netjes achtergelaten.
Maatwerk is voor ons heel belangrijk, al uw wensen worden besproken zodat wij en de chef voor u een menu op maat kunnen verzorgen.

Wat bieden wij?

Keukenbrigade
Onze chef neemt, afhankelijk van het aantal gasten, ervaren koks mee uit zijn eigen team.

Bediening
Ook ons bedienend personeel kan niet ontbreken tijdens een perfect verzorgde lunch of diner. Zij zorgen ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent. Naderhand laten wij ook de tafel netjes opgeruimd achter.

Wijnen
Onze sommelier kan zorgen voor bijpassende wijnen, aperitief en/of digestief. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw wijnen te kiezen van onze kaart. Beschikt u zelf over een mooie selectie? Natuurlijk kijken wij dan graag samen met u naar een wijnspijscombinatie.

Overig
In overleg en afhankelijk van het aantal personen kunnen wij zorgen voor servies, glazen, bestek, naamkaartjes, menukaartjes, bloemstukken en zelfs fotografie. Alles op maat.

Wat kunt u zelf regelen?
Mocht tafellinnen gewenst zijn is het prettig als u dit zelf verzorgd, dit in verband met de maat van uw eigen tafel. Organiseren wij een lunch of diner in uw bedrijf of op een andere locatie en is daar geen tafellinnen aanwezig? Dan huren wij dit graag in de juiste maat voor u in.