Per 1 Juli 2017 Restaurant Parkheuvel het hele weekend open!

[:nl]

Goed nieuws voor de liefhebbers van lunchen en dineren op de zondag middag.

Restaurant Parkheuvel opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat betekent dat er na 30 jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag genoten kan worden in ons prachtige restaurant gelegen in Het Park in Rotterdam.
Vanaf 2 juli is het restaurant ook op zondag open en is de keuken doorlopend geopend. Van 12.30 tot 19.00 uur kunnen gasten er neerstrijken voor de lunch of diner. Om de kwaliteit van het team te kunnen waarborgen betekent dit wel dat het restaurant vanaf die datum op maandag en dinsdag gesloten zal zijn. Uiteraard kan er voor grotere gezelschappen een uitzondering worden gemaakt.

De zondag is voor de echte levensgenieter, de Bourgondiër. Om het plaatje helemaal compleet te maken organiseren wij themazondagen waarbij bijvoorbeeld een bepaald soort wijn centraal staat. Of denk aan ‘fish on the bone-middag’ waarbij de vis aan tafel wordt gefileerd. Ook gaan wij workshops geven, zoals een rund- of kreeft workshop. Houdt de agenda van het restaurant in de gaten voor deze speciale themazondagen die u niet wilt missen!

Klik hier voor een overzicht in onze nieuwe openingstijden.

[:en]

Press here for an overview of our Opening hours 

[:]