Reserveren

Zwarte brigade

对不起,此内容只适用于荷兰文美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

De zwarte brigade van Erik en Anja van Loo

Onze bedieningsbrigade bestaat uit een team van jonge gastvrijheidsstrijders onder leiding van Jean-Luc Etienne. Echte smaken verdienen echte aandacht; de mooiste ingrediënten krijgen de mooiste details in gastvrijheid mee. Elke dag vertaalt de zwarte brigade de culinaire prestaties van mijn keuken naar gastgerichtheid aan tafel. In mijn ogen is gastvrijheid een van de moeilijkste vakbekwaamheden die er bestaat. Het is niet alleen inhoudelijke kennis van menu en wijn, het is de kunst iemand zich prettig en op z’n gemak te laten voelen. Thuis te laten voelen. Dat gevoel is voor iedere gast anders. Dat moet je aanvoelen als je hier werkt. Als bediening ben je onopvallend aanwezig en nooit opvallend afwezig. Dan doe je het goed.

Als er zich iets voordoet of als er kritiek is, willen we dat graag weten. Parkheuvel staat open voor suggesties. Zonder kritiek wordt immers niemand perfect.

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers