Reserveren

Home

  • Home
010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers
010 - 43 60 766
  • Vakantiesluiting 31 juli tot en met 22 augustus

    对不起,此内容只适用于荷兰文和美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.Het team van Restaurant Parkheuvel gaat er vanaf 31 juli even tussenuit om volop nieuwe culinaire inspiratie op te doen.  Vanaf 23 augustus zijn wij terug en ontvangen wij u met veel plezier weer voor een culinaire beleving tijdens een lunch of diner in ons restaurant.

  • Per 1 Juli 2017 Restaurant Parkheuvel het hele weekend open!

    对不起,此内容只适用于荷兰文和美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.Goed nieuws voor de liefhebbers van lunchen en dineren op de zondag middag. Restaurant Parkheuvel opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat betekent dat er na 30 jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag genoten kan worden in ons prachtige restaurant gelegen in Het Park in Rotterdam.

  • Packages

    Door de seizoenen heen verzorgen wij diverse arrangementen samengesteld aan de hand van de mooiste producten en ingrediënten. Onderstaand een overzicht met de samengestelde arrangementen van nu.