Kerstmenu 2018

Kerstmenu 2018

Noordzee krab               

Grapefruit I Munt I Appel I Rettich I Witte miso

Sint-Jakobsmossel             

Ceviche I Perle Imperial kaviaar I Witlof I Crème fraîche I Hollandse paddenstoel

Ganzenlever      

Rode biet I Pure chocolade I Pinot gris I Appel

Schelpdieren

Kokkels I Mosselen I Knolraap I Zeeuwse platte I Limoen

Tarbot                 

Umami boter I Spinazie I Eekhoorntjesbrood I Krokante spelt I Meiknol

Wagyu rund A4        

Ossenstaart bouillon I Lapsang souchong I Merg I Selderij

Hertenrugfilet

Lavas I Rode biet I Kweepeer I Chartreuse

Chaource

Arbequina olijfolie I Banaan I Koffie

Kerstbal

Passievrucht I Pure Valrhona chocolade I Abrikoos I Whiskey

 

Menu

€ 195,- per persoon

Wijn arrangement

€ 110,- per persoon

 

 

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers