Kerst in Parkheuvel

Een zorgeloze kerst

Het lijkt nog even te duren maar, de kerstdagen komen eraan. Dagen van samenzijn en dagen voor samenzijn. Voor mij en mijn brigades betekent dit dagenlang brainstormen over wat we dit jaar weer voor onze gasten zullen gaan serveren. Welke Signatuur gerechten, welke kaviaar zullen we kiezen, hoe gaan we de kreeft bereiden en welke heerlijke wijnen en spijscombinaties kunnen we dit jaar realiseren. Wanneer ik er aan denk, krijg ik al een warm gevoel van binnen.

Dat de gerechten zullen uitblinken in smaak, is voor ons vanzelfsprekend. Dat de sfeer warm en ontspannen mag zijn, een logisch gevolg. Daarom hechten wij veel waarde aan deze kerstdagen.Voor een restaurateur is er niets mooier dan families en/of vrienden te verwennen die zich verbonden voelen: genieten, lachen en even de volle aandacht voor elkaar hebben. Niet afgeleid worden door kwesties waar het familiediner zal plaatsvinden, wie wat zal voorbereiden en wie de pannen de volgende dag schoonmaakt en opruimt. Het is voor ons een dienstbetoon waar wij allen ons genoegen uit kunnen halen en met de volle 100% toewijding voor dragen, deze zorg van u weg te kunnen nemen.

 De kerstdagen in restaurant Parkheuvel voltrekt zich in een ongedwongen en gemoedelijke sferen. Wenselijk in feestelijke en elegante kleding, maar niet overdreven of ongemakkelijk. 

Wij verwelkomen jullie graag ergens tussen 19.00 uur en 21.00 uur. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven en wij volgen uw tempo die avond.

 

Zoals eerder geschreven serveren wij dit jaar drie maal een prachtig menu.

24 December Kerstavond 6 gangen inclusief amuses €165,- p.p. exclusief dranken

25 & 26 December 1ste en 2de Kerstdag 9 gangen inclusief amuses € 195,- p.p. exclusief dranken

klik hier voor het menu 

Wij nemen met toewijding uw reservering aan en zullen u van alle nodige informatie voorzien.

Wij verheugen ons erop om u bij ons te hebben deze kerst!

Erik en Anja van Loo en Parkheuvel Team

 

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers