7,8 & 9 Juli Parkheuvel @ North Sea Jazz Festival 2017

Parkheuvel @ North Sea Jazz Festival 2017

Dit jaar op het festival: een unieke samenwerking met North Sea Jazz en Parkheuvel. U kunt in ons speciale festival restaurant signature gerechtjes eten, maar u kunt nu ook alvast kaarten bestellen voor een speciaal, luxueus diner.

In het speciale Parkheuvel festival restaurant is het mogelijk om een exclusief vier gangen diner te genieten, geserveerd door ons.

Slechts zestig mensen per avond krijgen straks de kans om aanwezig te zijn bij dit exclusieve diner, waar gasten in anderhalf uur de volledige tweesterren-ervaring van restaurant Parkheuvel beleven: op vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 19.30 uur en op zondag van 17.30 tot 19.00 uur. Dan wordt een speciaal voor het festival samengesteld viergangendiner geserveerd inclusief aperitief, amuse en bijpassend wijnarrangement, voor € 125,00 per persoon. Zoals aangegeven zijn de plaatsen voor dit exclusieve diner beperkt, dus wacht niet te lang!
U kunt vanaf zaterdag 29 april kaarten bestellen via onderstaande links.

Wilt u gegarandeerd zijn van een plekje en u heeft al kaarten voor het festival, dan kunt u hiervoor alvast reserveren via info@parkheuvel.nl.

Festival kaart inclusief 4 gangen all in diner kosten € 199,50, voor tickets hiervoor volg onderstaande link:

Chef’s Tables Diner – vrijdag
Chef’s Tables Diner – zaterdag
Chef’s Tables Diner – zondag

Mocht het niet lukken bij dit speciale diner aanwezig te zijn, dan zijn niet alle kansen op een culinaire ervaring verkeken. Buiten de hiervoor genoemde tijden om, is het mogelijk om in het Parkheuvel festival restaurant signature gerechtjes van de chef te eten. Op de kaart staan verschillende mooie gerechten, verkrijgbaar met een goed glas wijn. Alles uit echt glas en in een mooie setting! 

Het pop-up Parkheuvel restaurant vindt u naast de Hudson, tegenover de Rotterdam Contemporary Art Fair.

Lees verder