Keuken

Keuken van Erik van Loo

In mijn keuken draait het om kwaliteit. Echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering. Smaak is een zoektocht. Als kok moet je in een gerecht duiken. Iedere smaak die je proeft, verwerk je zo dat die in het gerecht er maximaal uitkomt. Met als inzet dat je niet meer in je mars hebt om het lekkerder te maken dan dit. Dat is tot waar je kennis en creativiteit ophouden.

Koken is smaak neerzetten. Daarmee geef je iets van jezelf weg.

Gelukkig willen we weer eten volgens de seizoenen. Ik ontmoet heel veel gasten die graag willen weten wat het verhaal is achter de ingrediënten die ik gebruik.

In de keuken van Parkheuvel is alleen het beste goed genoeg. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heb ik inmiddels jarenlange relaties met mijn leveranciers opgebouwd. Zij weten precies wat ik wil en wat mijn eisen zijn, ze weten ook wat ze niet moeten brengen. We staan op dezelfde manier in het leven, we delen dezelfde ideeën over smaak en kwaliteit. Zoiets groeit, tijd geeft smaak, de kwaliteit intensiveert.

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers