MENU’S VOOR GEZELSCHAPPEN

Per gezelschap één menu samenstellen

Gelieve dieetwensen en-/of allergieën van te voren te communiceren.

 

Menu 

Entree

 

Zeebaars

 Groene papaya I Guacamole I Groenten zoetzuur I Arbequina olijfolie I Dijon mosterd

Noordzee krab

Perzik I Nectarine I Crème fraîche I Tonkaboon I Dragon I Kreeftencoulis

Wagyu rund

Tartaar I Groente zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar

Tussen

 

Tarbot

 Buffelmozzarella I Doperwt I Basilicum I Tomatenbouillon I Zoete tomaat   

Bresse kip

Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus 

Zonnevis

Octopus I Zeevruchten I Chorizo I Carnaroli rijst I Artisjok I Taggiasche olijf

Hoofdgerechten

 

Reerugfilet

Croute van merg en vanille I Eekhoorntjesbrood I Kersen I Amandel I Veenbes I Appel I Koolrabi

Geuldal lam

Basilicum I Knoflookbeignets I Koolrabi I Tuinbonen I Ratatouille

Dessert

 

Kaas                        

Peer I Walnoot I Olijfolie I Aceto Balsamico I Rozijnen en notenbrood

Snickers

Chocolade I Pinda I Caramel I Nougatine

Frambozen

Witte chocolade I Suiker krokant I Basilicum I Aceto balsamico I Rum I Yoghurt

 

 

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers