MENU’S VOOR GEZELSCHAPPEN

Per gezelschap één menu samenstellen

Gelieve dieetwensen en-/of allergieën van te voren te communiceren.

 

Menu 


Entree

Coquille

Ceviche I Perle Imperial kaviaar I Witlof I Crème fraîche I Hollandse paddenstoel

Kreeft

Citrus I Bergamot I Yuzu I Dragonolie I Emulsie van crème fraîche

Wagyu rund

Tartaar I Groente zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar

 

Tussen

Tarbot

Morieljes I Doperwten I Orecchiettes I Lamsoren I Witte asperges

Bresse kip

Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus 

Rode Mul

Pata Negra I Amandel I Scheermes I Broccoli I Komkommer I Salie

 

Hoofdgerechten

Reerugfilet

Witte asperges I Chartreuse I Mousseron I Varenscheuten

Hollands Kalf

Gepocheerde kalfshaas I Pata negra I Gnocchi van Parmezaan I Salie

 

Dessert

Kaas                        

Peer I Walnoot I Olijfolie I Aceto Balsamico I Rozijnen en notenbrood

Snickers

Chocolade I Pinda I Caramel I Nougatine

Aardbeien

Filodeeg I Karamel I Gember-aardbei sorbet I Basilicum emulsie

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers