MENU’S VOOR GEZELSCHAPPEN

Per gezelschap één menu samenstellen

Gelieve dieetwensen en-/of allergieën van te voren te communiceren.

 

Menu 

Entree

 

Coquille                  

 Witte asperge I Doperwt I Inktvis krokant  I Perle Imperial kaviaar

 Noordzee krab

Superior Queen aspergepakketjes I Boekweit blini’s I Crème fraîche I Perle Imperial kaviaar

Wagyu rund

Tartaar I Groente zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar

Tussen

 

Tarbot

Superior Queen Asperge I Ganzenlever I Morilles  I Lamsoor I Doperwt

 

 Bresse kip

Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus 

Zonnevis

Cevenne ui I Balkenbrij I Kaneel-sereh I Rode kool

Hoofdgerechten

 

Hollandse kalf 

Gepocheerde kalfshaas I Lapsang souchong I Bundelzwammen

Geuldallam

Basilicum I Knoflookbeignets I Koolrabi I Tuinbonen I Ratatouille

Dessert

 

Kaas                        

Peer I Walnoot I Olijfolie I Aceto Balsamico I Rozijnen en notenbrood

Snickers

Chocolade I Pinda I Caramel I Nougatine

Aardbei

Pavlova I Amandel I Mousse I Salade I Romanov cocktail

 

 

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers