MENU’S VOOR GEZELSCHAPPEN

Per gezelschap één menu samenstellen

Gelieve dieetwensen en-/of allergieën van te voren te communiceren.

 

Menu 


Entree

Sint-Jakobsmossel 

Ceviche I Perle Imperial kaviaar I Witlof I Crème fraîche I Hollandse paddenstoel

Noordzee krab

Perzik I Nectarine I Crème fraîche I Tonkaboon I Dragon I Kreeftencoulis

Wagyu rund

Tartaar I Groente zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar

 

Tussen

Tarbot

Witte biet I Rode biet ‘zoutkorst’ I Venkel I Kaviaar I Viscrème I Prei  

Bresse kip

Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus 

Zonnevis

Octopus I Zeevruchten I Chorizo I Carnaroli rijst I Artisjok I Taggiasche olijf

 

Hoofdgerechten

Hertrugfilet

Hoppe I Rode kool I Spruitjes I Eekhoorntjesbrood I Appel I Pastinaak I Hertenjus

Hollands Kalf

Gepocheerde kalfshaas I Pata negra I Gnocchi van Parmezaan I Salie

 

Dessert

Kaas                        

Peer I Walnoot I Olijfolie I Aceto Balsamico I Rozijnen en notenbrood

Snickers

Chocolade I Pinda I Caramel I Nougatine

Cassis

Bosbessen I Valrhona chocolade I Crème fraiche I Cassis sorbet I Brownie

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers