MENU’S VOOR GEZELSCHAPPEN

Per gezelschap één menu samenstellen

Gelieve dieetwensen en-/of allergieën van te voren te communiceren.

 

Menu 

Entree

 

Coquille                  

Groene papaya I Guacamole I Groenten zoetzuur I Arbequina olijfolie

Kreeft    

Brioche I Medaillons I Parel I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar.

Wagyu rund

Tartaar I Groente zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar

Tussen

 

Tarbot

Scheermes I Komkommer I Salie I Waterkers I Eigeelgel I Mosterdzaad

Bresse kip

Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus 

Zonnevis

Cevenne ui I Balkenbrij I Kaneel-sereh I Rode kool

Hoofdgerechten

 

Hollandse kalf 

Gepocheerde kalfshaas I Lapsang souchong I Bundelzwammen

Reerugfilet            

Croute broodkruim amandel I Akkerzwammen I Reejus I Chartreuse

Dessert

 

Kaas                        

Peer I Walnoot I Olijfolie I Aceto Balsamico I Rozijnen en notenbrood

Multifruit

Bergamot I Duindoornbes I MangoGuave I Abrikoos

Appel

Calvados I Kaneel I Caramel I Vanille I Pecannoten

 

 

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers