MENU’S VOOR GEZELSCHAPPEN

Per gezelschap één menu samenstellen

Gelieve dieetwensen en-/of allergieën van te voren te communiceren.

 

Menu 

Entree

 

Sint Jakobsmossel

 Groene papaya I Guacamole I Groenten zoetzuur I Arbequina olijfolie I Dijon mosterd

Noordzee krab

Superior Queen aspergepakketjes I Boekweit blini’s I Crème fraîche I Perle Imperial kaviaar

Wagyu rund

Tartaar I Groente zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar

Tussen

 

Tarbot

Superior Queen Asperge I Ganzenlever I Morilles  I Lamsoor I Doperwt

 Bresse kip

Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus 

Zonnevis

Cevenne ui I Balkenbrij I Kaneel-sereh I Rode kool

Hoofdgerechten

 

Reerugfilet

Croute van merg en vanille I Eekhoorntjesbrood I Kersen I Amandel I Veenbes I Appel I Koolrabi

Geuldal lam

Basilicum I Knoflookbeignets I Koolrabi I Tuinbonen I Ratatouille

Dessert

 

Kaas                        

Peer I Walnoot I Olijfolie I Aceto Balsamico I Rozijnen en notenbrood

Snickers

Chocolade I Pinda I Caramel I Nougatine

Frambozen

Witte chocolade I Suiker krokant I Basilicum I Aceto balsamico I Rum I Yoghurt

 

 

010-43 60 766
Les Patrons Cuisiniers